Повідомлення Отримання ЕДП від КНЕДП ІДД ДПС спрощено завдяки функції «Шерінг» застосунку «Дія»

18 листопада 2021 15:22 | Станиця Луганська, Луганська область
Платникам податків, для зручного та швидкого спілкування в режимі онлайн з контролюючими органами необхідно отримати ключ електронно-цифрового підпису та авторизуватись за їх допомогою у Електронному кабінеті.
Отримати безкоштовно ключ електронно-цифрового підпису можна у будь-якому з пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі – Надавач).
За допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія» можна здійснити ідентифікацію особи та передачу копій електронних документів у Надавача.
Для отримання у Надавача електронних довірчих послуг за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія» необхідно:
1) звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації Надавача;
2) відкрити паспорт громадянина України/паспорта громадянина України для виїзду за кордон у застосунку «Дія», версії не нижче 2.0;
3) натиснути на нього та обрати штрихкод;
4) надати штрихкод або продиктувати 13-значний код, який розташований під штрихкодом;
5) підтвердити запит для передачі даних.
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua або через вебпортал ДПС (https://tax.gov.ua). За допомогою ключа електронно-цифрового підпису здійснюється ідентифікація та стає доступна приватна частина Електронного кабінету, а саме: перегляд та введення звітності, реєстрація податкових накладних в ЄРПН, інформація про стан розрахунків з бюджетом, облікові дані платника, подання запитів встановленої форми, заяви, запити для отримання інформації, стан розрахунків з бюджетом, листування з ДПС та інші електронні послуги від ДПС України.

Станично-Луганський відділ електронних сервісів
Управління електронних сервісів
Головного управління ДПС у Луганській області
18.11.2021 15:22
Афіша найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2VOIiwicW5nbiI6WyI5MTIzNSIsIjkxMjM0IiwiOTEyMzMiLCI5MTIzMiIsIjkxMjMxIiwiOTEyMzAiLCI5MTIyOSIsIjkxMjI4IiwiOTEyMjciLCI5MTIyNiIsIjkxMTU5IiwiOTExMDYiLCI5MTEwMCIsIjkxMDk5IiwiOTEwOTgiLCI5MTA2MSIsIjkxMDQxIiwiOTEwNDAiLCI5MTAzOSIsIjkxMDE2Il19XyMkX1NFR0grJCQkZDBlYTgwNGNkYTVhNjIwMTVkZTA1NzMzYmY4MDhhYmE=