Повідомлення В Cалтівській ОДПІ зірки спорту закликають громадян задекларувати доходи

16 березня 2016 11:15 | Куп'янськ, Харківська область



Аби привернути увагу куп`янчан до деклараційної кампанії, податківці Салтівської ОДПІ запросили неодноразових переможців міжнародних змагань з карате, володарів звання «Кращий спортсмен України», учасників чемпіонатів Європи та бронзових призерів Кубку світу з карате висловити свою думку, щодо необхідності декларування доходів. Ще зовсім недавно спортсмени СК «Шотокан» Олександр Косяк та Микола Буряк представляли Україну у складі збірної команді України з карате на Кубку світу в Словенії, а сьогодні вирішили долучитись до деклараційної кампанії. За час спортивної кар`єри мені довелось відвідати дуже багато країн. І найбільше цікавило мене у цих країнах, - зазначив Олександр Косяк, - питання розвитку фізкультури спорту. Я особисто пересвідчився, що там цю сферу фінансують не за залишковим принципом, а скеровують кошти з усіх-усюд, включаючи і надходження від декларування доходів. У країнах Європи та світу ніхто не нагадує своїм громадянам про декларування доходів. Вони це виконують свідомо. Тому і фінансова підтримка спорту в них належна.
«Декларування доходів – це обов’язок кожної цивілізованої людини. Декларуючи доходи і сплачуючи податки, громадянин приносить користь рідному місту та нашій країні в цілому. Адже такими розбитими дорогами до нас ніколи не доїде не тільки етап Кубку світу, а навіть самий звичайнісінький всеукраїнський турнір», - підкреслив Микола Буряк. Своєчасна сплата податків до міського бюджету допоможе молодим спортсменам брати участь у змаганнях, прославляючи Куп`янськ по всій Україні та за її межами. Тож, якщо ви отримували у 2015 році доходи, подайте декларацію, сплатіть податки, підтримайте спортсменів, – закликали під час бесіди куп`янські чемпіони.
Варто зауважити, що обидва спортсмени працюють тренерами в рідному клубі і вчителями фізкультури в ЗОШ № 1 та ЗОШ№11. Тож, впевнені, що спортивні здобутки та прагнення до змін таких наставників стануть хорошим прикладом для куп`янської молоді.

Салтівська ОДПІ
16.03.2016 11:15
Когда дети занимаются спортом это не может не радовать. Хуже когда курят по подъездам, потом стают наркоманами. С победой
відповісти (0)
Афіша найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2VOIiwicW5nbiI6WyI5MTIwMyIsIjkxMjAyIiwiOTEyMDEiLCI5MTIwMCIsIjkxMTk5IiwiOTExOTgiLCI5MTE5NyIsIjkxMTk2IiwiOTExOTUiLCI5MTE5NCIsIjkxMTU5IiwiOTExMDYiLCI5MTEwMCIsIjkxMDk5IiwiOTEwOTgiLCI5MTA2MSIsIjkxMDQxIiwiOTEwNDAiLCI5MTAzOSIsIjkxMDE2Il19XyMkX1NFR0grJCQkZTQ1NDY5MjE1NGYzYTA1MDc0MmYzNGRiNmU5MDQ3YjI=